× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
admin
12 април 2021

Уважаеми потребители,

На изпитателен срок с ограничени права добавяме marsel4o към екипа. Имаме нужда от помощ, за да обслужваме по-добре всички Вас, уважаемите потребители.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

EleksiR_
12 април 2021

Г-н Админ, допитахте се до потребителите преди време за хора за екипа ви.
Имаше добри предложения, но определено новия ви модератор поне аз не прочетох да е в предложените. Та въпроса ми е защо не сложихте поне един от предложените? Вторият ми въпрос, който е по-скоро отговор - защо тогава изобщо се допитвате до нас, нали мнението на потребителите беше важно за Вас.
Пожелавам успех на новия модератор, а на вас г-н админ да държите на думата си!

-BARCA-FC-
12 април 2021

Някой любовчия ще е,щом го знаят а и е стар потребител,дано има късмет.и най вече да издържи на кубиците на джаги,много е важно,но тъй като гледам малко по малко взеха доста потребители да се махат,както и да е успех на моториста.

Schnapsen
12 април 2021

Да не бъдем негативни, нека белотаджиите да го оценят човека подобаващо след време. Най-важно е играчите на съответната игра да са доволни.
Пожелавам му да получи шанс и да се задържи повече от предишният модератор. емотикона

ivstat
12 април 2021

Админа си няма работа и си отваря абсурдни теми! За кво беше предишната анкета, че не се сещам, а да, да предложим някой за модератор?! Кой по дяволите го предложи тоя, че аз не видях?! ...Поканете и другите от шишето, явно там са голям потенциал! емотикона емотикона

sad_soul
12 април 2021

Платформата има нужда от обслужване. Админите и модераторите имат нужда от мъдрост, справедливо и безпристрастно мислене, както и от здраве и дълголетие. Да пожелая успех през изпитателният срок, както и след това , на вашият нов колега....... Дано повереният Ви сайт да тръгне към подобрение, а не към осквернение. Успех, мъдрост и справедливост, защото има доста пропуски!
Моля да приемете това като най-добро пожелание с нотка на градивна критика. Градивни или глупаци - изборът си е Ваш!

romanti
13 април 2021

Аз предлагам себе си за модератор. Отдавна съм в сайта и никой не ме познава! емотикона

QueenOfSpades_
13 април 2021

Успех, Марсел 40! емотикона

-Black-Dragon-
13 април 2021

alkoxoliziraniq Нали знаеш, че тук в сайта рано или късно се разбира кой кой е! А пък, щом Цезар го е харесал или някой друг от екипа, няма за какво да се мрънка!
Пак ще се повторя от предишни теми - "Кучето си лае, керванът на Джаги си върви!" емотикона

Kristall_
13 април 2021

Визитката му е покъртителна!
Цитирам - За мен:Не ми върви с жените. Девствеността си загубих на 32 години. При втория брак. Освен тази изключително важна подробност може ли да разберем дали първият брак е бил консумиран?!По-интересно е и от сериала Касандра!Относно разбирането на игрите е повече от ясно,че изплува от Маринаската падина като разбиране, но това явно не е важно, важно е да има хора близки до настоящите модератора, а колко ще се справят е въпрос в бъдещето!Успех с белотаджийките,Марселчо! емотикона

Detelinabest
14 април 2021

Защо старите потребители ги правите модератори!! А новите потребители не стават модератори

Сирена напусна поста!! И направихте марселчо модератор.. И аз исках да стана модератор аз поне съм завършила висшето си образование по специалност информатика и компютърни науки.. Дори за месец да ме направихте модератор на изпитателен срок..

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах